„Ziua Educației Nonformale” la Colegiul Național „Doamna Stanca”

ZENstanca

Colegiul Naţional „Doamna Stanca” a răspuns şi anul acesta preZENt invitaţiei adresate de Erasmus+ România de a promova învăţarea nonformală în cadrul evenimentului naţional „Ziua Educaţiei Nonformale”, ediţia 2015.

Detalii despre acest eveniment se pot obţine accesând linkul http://www.nonformalii.ro/evenimente/ziua-educatiei-nonformale-2015.

În 9 octombrie la Colegiul Naţional „Doamna Stanca” se vor desfăşura activităţi folosind metode de educaţie nonformală. Astfel, vor fi promovate învăţarea nonformală atât la orele de curs, cât şi în activităţi complexe organizate începând cu ora 12.00 sub titlul „Spunem preZENt!”.

Elevii vor avea posibilitatea de a participa la ateliere creative, flashmob, expoziţie de afişe, dezbateri, lectură în aer liber şi prezentări de proiecte.

De la ora 12.15, în sala 28 de la etajul II, Clubul IMPACT „Noua generaţie” din cadrul colegiului îşi va prezenta activitatea din anul trecut, membrii clubului pregătindu-se pentru o nouă competiţie de proiecte.

În curtea şcolii, cu începere de la orele 12.00, va avea loc o paradă a costumelor populare, iar de la 12.30 elevii şi profesorii vor participa la un flashmob muzical în care cei prezenţi vor avea parte de surprize pregătite de domnul profesor Sorin Ursei. Invitatul special este Bogdan Bratiş, fost elev al colegiului.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.