Percheziții pe strada Horea 6

politia-mascati

horea6

UPDATE: Cei patru proxeneți duși pentru audieri la Poliție azi dimineață, au fost reținuți pentru 24 de ore, urmând a fi prezentați Judecătoriei Satu Mare cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile. În fața sediului Poliției a fost solicitat și un echipaj SMURD după ce soția unuia dintre proxeneți a leșinat. Potrivit unor surse din rândul anchetatorilor, de îngrijiri medicale a avut nevoie și unul dintre proxeneții reținuți.

Mascații au descins azi (8 octombrie) dimineață pe strada Horea 6, în cel mai rău famat loc din oraș. Potrivit unor surse din rândul anchetatorilor sunt vizate persoane acuzate de proxenetism, cămătărie și cerșetorie.

Până la această oră oamenii legii au efectuat patru percheziții domiciliare, fiind emise patru mandate de aducere. Persoanele vizate vor fi audiate la Poliție. Este vorba despre: Gheorghe Horvath, Vasile Egresi, Paul Varga și Iosif Bogdan.

Potrivit anchetatorilor cele patru persoane coordonează rețeaua de prostituție din centrul municipiului Satu Mare. De asemenea, la Poliție au fost duse pentru audieri și câteva prostituate.

Vom reveni cu amănunte.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.