A fost lansată campania „Parteneriat pentru protecția copilului tău”

droguri

Azi, 8 octombrie a avut loc lansarea campaniei „Parteneriat pentru protecția copilului tău”, inițiativă ce își propune creșterea nivelului de informare, conștientizare și educare a părinților din județul Satu Mare cu privire la consumul de droguri. Evenimentul a avut loc de la ora 10.00, în Sala mică de ședințe a Palatului Administrativ.

La eveniment au participat reprezentanții Centrului de Prevenire, Evaluare și Consiliere Antidrog (CPECA) Satu Mare, Simona Săndulescu din partea IPJ, dar și reprezentanți ai Direcției de Sănătate Publică (DSP).

Inițiativa are ca obiective: implementarea unei campanii locale de informare și conștientizare a peste 3.000 de părinți cu privire la factorii de risc în consumul de droguri; desfășurarea, în anul școlar 2015-2016, a zece lectorate de informare și conștientizare a 150 de părinți și cadre didactice dar și implementarea unui program de educație parentală pilot, pentru zece părinți, în vederea formării de abilități cu rol de protecție în consumul de tutun, alcool și droguri.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.