Șofer prins după o urmărire ca-n filme

sofer

Șoferul unei mașini, un bărbat de 31 de ani din Mădăras, a fost prins de polițiști doar după o urmărire ca-n filme. După ce a fost oprit în trafic, acesta i-a mințit pe polițiști că își caută documentele de identitate, însă a demarat în trombă, încercând să scape de oamenii legii. Incidentul s-a întâmplat luni, 5 octombrie, în jurul orei 23.30.

Polițistii l-au oprit în trafic, pe raza localității Viile Satu Mare, pe Ionuț B., de 31 ani din Mădăras, aflat la volanul unui Renault, având dreptul de a conduce anulat.

Cu ocazia legitimării acesta a declarat date de identificare false. Apoi, a urcat la volan, sub pretextul că și-ar căuta documentele de identitate, însă a demarat în trombă de la fața locului. Polițiștii l-au urmărit și au găsit mașina abandonată în pădurea situată la marginea localității Viile Satu Mare.

Șoferul a fost prins de polițiști iar acum este cercetat sub aspectul comiterii infracțiunilor de fals privind identitatea și conducerea unui autovehicul pe drumurile publice având dreptul de a conduce anulat.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.