Valeriu Neagu: „O să-mi dau demisia spre binele sportului sătmărean”

Valeriu Neagu

Președintele Clubului Municipal (CSM) Satu Mare, Valeriu Neagu, a declarat în cadrul unei conferințe de presă organizate azi, 6 octombrie la sediul CSM, că dorește să demisioneze de la conducerea clubului. „Odată cu venirea domnului primar acasă, cel mai probabil săptămâna viitoare, se va face o conferință de presă în care voi prezenta bilanțul clubului, iar la șefia CSM-ului va fi o altă persoană. Eu o să-mi dau demisia spre binele sportului sătmărean”, a declarat Neagu.

„Se pare că sunt o persoană importantă în acest județ și deranjez pe mulți. Știu lucruri multe despre acest domn Mureșan și despre mulți consilieri locali. Voi sta în fața oricui și oricând cu acte și documente. Odată cu venirea domnului primar acasă, cel mai probabil săptămâna viitoare, se va face o conferință de presă în care voi prezenta bilanțul clubului, iar la șefia CSM-ului va fi o altă persoană. Eu o să-mi dau demisia spre binele sportului sătmărean”, spune Neagu.

Președintele CSM Satu Mare s-a arătat deranjat de faptul că cea mai mare parte a presei sătmărene a lipsit de la întâlnirea de azi. „Presa ar trebui să reflecte adevărul și rezultatele reale și nu alte lucruri”, spune Neagu.

Acesta a mai subliniat și faptul că din luna iulie al acestui an, clubul sătmărean nu a primit niciun ban de la Consiliul Local. „La ora actuală multe secții nu sunt bugetate. Dacă în anii trecuți două secții aveau peste 3 milioane de lei, în prezent, cu opt secții, avem mult mai puțin. Acest oraș nu trăiește doar prin baschet ci prin suma tuturor sporturilor care se fac în acest oraș”, a declarat Neagu.

Referitor la viitorul președinte al CSM Satu Mare, Neagu a declarat că „oricine vine trebuie să fie un om de sport, cineva care înțelege fenomenul sportiv”.

4 Comentarii la "Valeriu Neagu: „O să-mi dau demisia spre binele sportului sătmărean”"

    Leave a Reply

    Your email address will not be published.

    Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.