Spectacol pentru copii prezentat de Trupa „Harag Gyorgy”

spectacol

Povestea lui Tom Degețel deschide seria spectacolelor destinate copiilor în cadrul stagiunii 2015-2016 a Trupei „Harag Gyorgy”. Basmul tradițional în regia lui Márkó Eszter are premiera pe data de 7 octombrie, ora 11.00, în sala mare a Casei de Cultură a Sindicatelor.

Directorul artistic al trupei, Bessenyei Gedő István, a specificat faptul că este prima ocazie când actrița Márkó Eszter se prezintă publicului sătmărean în postură de regizor. Totodată, a menționat faptul că nu este ultima ei montare în această stagiune, căci urmează să regizeze încă un spectacol studio.

A fost odată ca niciodată un moșneag și o babă. Erau săraci ca șoarecele de biserică, ba poate și mai săraci, căci nu aveau nici măcar copii. Într-o zi moșneagul găsește în pădure o mătură. Nici nu ajunge bine acasă cu ea, când sosește proprietarul măturii. Baba cloanța îi oferă moșneagului un bob de fasole în schimbul măturii. Pe dimineață, îi crește în grădină o fasole și dă drept rod, un băiețel mărunt. Mare ar fi fost bucuria părinților dacă temuții tâlhari nu le-ar fi răpit singura comoară, copilul mic ca un degețel, însă cu o gură cât o șură, pentru a face din el veritabil tâlhar …

Bilete pentru spectacol se pot achiziționa la agenția teatrală de pe strada Horea de luni până vineri între orele 10.00 și 17.00, sau cu o oră înaintea spectacolului în holul Casei de Cultură a Sindicatelor.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.