Locuri de muncă în Germania

munca

Eures România dispune de 85 de posturi pentru muncitori calificați care doresc să lucreze în Germania.

Compania germană Unique Personalservice GmbH oferă locuri de muncă în următoarele meserii: operatori stivuitor (15 posturi), comisionar (15 posturi), hamal (10 posturi), muncitor în metalurgie (9 posturi), electrician (6 posturi), mecanic auto (5 posturi), sudor MIG-MAG (5 posturi), mecanic instalații (5 posturi), operator CNC (3 posturi), instalator/montator instalații de gaz (3 posturi), mecanic utilaje prelucrarea maselor plastic si a cauciucului (două posturi), sculer (două posturi), zugrav-vopsitor (două posturi).

Pentru ocuparea posturilor vacante sunt solicitate persoane care au calificarea profesională încheiată, experiență în domeniu, permis de conducere categoria B, precum și cunoștințe bune de limba germană.

Salariul oferit este de 8,80-12,80 euro brut/oră, conform contractelor colective de muncă în respectivele domenii de activitate, iar durata contractelor este pe o perioadă nedeterminată.

Persoanele cu domiciliul în județul Satu Mare, care corespund cerințelor posturilor oferite, trebuie să se adreseze consilierului EURES din cadrul Agenției Județene pentru Ocuparea Forței de Muncă (AJOFM) Satu Mare, strada Ion Ghica nr. 36, telefon 0261/770237 pentru a fi înregistrați în baza de date pentru munca în străinătate și pentru a primi invitație de participare la selecția de la Sighișoara din luna octombrie.

În vederea înregistrării în baza de date este nevoie de următoarele documente: cerere tip (se complectează la sediul AJOFM); copie act de identitate sau pașaport (valabilitate minim șase luni); C.V. model Europass (cu fotografie) în limba germană (Lebenslauf); cazier judiciar în original din care să reiasă că persoanele nu au antecedente penale (termen de valabilitate șase luni); adeverință de la medicul de familie, cu mențiunea clinic sănătos/apt de muncă.

Un Comentariu la "Locuri de muncă în Germania"

    Leave a Reply

    Your email address will not be published.

    Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.