Trei social-democrate din Satu Mare, alese în Consiliul Național al OFSD

OFSDOFSD

Conferința Națională a Femeilor Social Democrate s-a reunit duminică, 4 octombrie, la Teatrul de Operetă din capitală, pentru a alege o nouă conducere, după ce Rovana Plumb a devenit președinte al Consiliului Național al PSD.

La Conferinţa Naţională a OFSD s-au aflat şi opt delegate din partea social-democratelor din Satu Mare. Delegaţia a fost condusă de preşedintele Organizaţiei Judetene de Femei a PSD Satu Mare, dr. Paula Mare împreună cu Manuela Rogoz, Rodica Maxi, Mirela Suciu, Georgeta Pop, Mia Vaida, Alina Chiș și Doina Derșidan.

În cadrul aceluiaşi eveniment, dr. Paula Mare (președinte al Organizației Județene de Femei a PSD Satu Mare), Aurelia Fedorca (primarul orașului Negrești-Oaș și vicepreședinte a PSD Satu Mare) și Manuela Rogoz (consilier municipal și președinte al Organizatiei Municipale de Femei a PSD Satu Mare), au fost desemnate componente ale Consiliului Naţional al OFSD.

La Conferinţa Naţională a OFSD, a fost adoptată o rezoluţie prin care femeile social-democrate îşi arată susţinerea faţă de candidatura lui Liviu Dragnea la şefia partidului. „Femeile social-democrate susţin această candidatură, fiind convinse că Dragnea are forţa şi capacitatea necesare de a conduce partidul, astfel încât anul 2016 să fie unul al victoriei atât la alegerile locale, cât şi la cele parlamentare”, a declarat Viorica Dăncilă.

Proiectul OFSD, intitulat „Un nou început” are ca și deziderate implicarea, modernizarea și comunicarea în cadrul comunității din România.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.