Din suflet pentru suflete

Conferinta spital

„Din suflet pentru suflete” este denumirea evenimentului care va avea loc vineri, 9 octombrie, de la ora 10.00, la Secția de Psihiatrie cronici din cadrul Spitalului Vechi. Evenimentul își propune să marcheze „Ziua Mondială a Sănătății Mentale”, sărbătorită anual în data de 10 octombrie.

Anunțul a fost făcut azi, 5 octombrie, în cadrul unei conferințe de presă organizat de către managerul Spitalului Județean de Urgență (SJU) Satu Mare, Marcela Papici. Alături de șefa SJU, la întâlnirea cu jurnaliștii a participat și purtătorul de cuvânt al instituției, Constantin Demian.

Tot cu această ocazie va fi lansat și primul număr al revistei „Asprosam” (revistă destinată beneficiarilor serviciilor de sănătate mintală). Scopul acestui eveniment este de a aduna fonduri pentru viitoarele numere ale revistei.

Este important de menționat faptul că pe lângă terapia medicamentoasă, echipa Secției de Psihiatrie cronici se străduiește să asigure o paletă cât mai largă de servicii: psihoterapie individuală și de grup, activități de ergoterapie și terapie ocupațională, meloterapie etc., în încercarea de a găsi cele mai bune metode de reabilitare și reintegrare a pacienților în familie și societate.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.