Criminalii din Micula rămân după gratii

criminali2

Cristian Varga și Bela Lingurar, ucigașii femeii de 81 de ani din Micula, rămân în arest preventiv. Decizia a fost luată azi, 5 octombrie, de către Curtea de Apel Oradea. Magistrații orădeni consideră ca fiind nefondate contestațiile celor doi inculpați.

Totodată, cei doi contestatari trebuie să plătească suma de câte 100 de lei, cheltuieli judiciare în favoarea statului.
În ziua de 26 septembrie, Cristian Varga, Bela Lingurar și un alt copil de 13 ani au ucis în bătaie o femeie de 81 de ani, Ileana Nagy din Micula. Potrivit anchetatorilor femeia a fost bătută cu bestialitate cu un par și o coadă de mătură. Cei trei ucigași căutau bani în casa bătrânei, iar femeia a refuzat să le spună unde îi ține, astfel că au bătut-o până ce au lăsat-o fără suflare.

Trupul neînsuflețit al femeii a fost găsit în dimineața zilei de 26 septembrie. Cei trei ucigași au fost ridicați și duși la audieri în cursul zilei de 28 septembrie iar a doua zi (marți, 29 septembrie) doi dintre aceștia au fost arestați preventiv pentru 30 de zile. Cel de 13 ani a scăpat de arest, deoarece este minor.

Ucigașii au contestat măsura de arest preventiv, însă Curtea de Apel Oradea a respins ca nefondată plângerea celor doi tineri arestați.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.