Tânără accidentată de o șoferiță fără permis de conducere

accident

Vineri, 2 octombrie, la ora 02.15, poliţiştii rutieri sătmăreni au fost sesizaţi despre faptul că, pe raza localităţii Lazuri a avut loc un eveniment rutier soldat cu rănirea unei persoane. Șoferița a părăsit locul accidentului deoarece nu avea permis de conducere.

La faţa locului, oamenii legii au stabilit că o persoană necunoscută, în timp ce conducea o mașină a accidentat uşor o tânără în vârstă de 21 de ani, care, în calitate de pieton se deplasa neregulamentar pe partea carosabilă şi fără a purta îmbrăcăminte cu elemente reflectorizante. Șoferița a părăsit locul accidentului fără încuviinţarea poliţiştilor.

Femeia a fost identificată la scurt timp de către polițiști. Este vorba despre Victoria B. care a condus autoturismul marca Ford, care avea aplicate plăcuţe cu număr de înmatriculare provizoriu eliberate de autorităţile germane şi a căror valabilitate era expirată din luna iunie a acestui an.

De asemenea, s-a stabilit faptul că femeia nu poseda permis de conducere.

În acest caz se efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracţiunilor de vătămare corporală din culpă, părăsirea locului accidentului fără încuviinţarea poliţiştilor, conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul neînmatriculat şi conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul fără a poseda permis de conducere.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.