Și-a rupt un deget după ce s-a izbit cu bicicleta de o căruță

caruta

Un tânăr de 16 ani a fost transportat la spital după ce a intrat cu bicicleta într-o căruță. În urma impactului tânărul s-a ales cu un deget rupt, iar căruțașul a părăsit locul accidentului. Mai mult decât atât, acesta a refuzat prelevarea probelor de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

Evenimentul rutier a avut loc vineri (2 octombrie) seara, în jurul orei 20.30, pe raza localității Lechința.

Din cercetările efectuate la faţa locului oamenii legii au stabilit că un tânăr în vârstă de 16 ani, a circulat cu bicicleta neechipată corespunzător, pe strada Cocăreni, din localitatea Lechinţa şi a intrat într-o căruță care circula din sens opus, şi care de asemenea nu era echipată cu elemente reflectorizante.

Căruțașul a părăsit locul accidentului fără încuviinţarea poliţiştilor, fiind identificat la scurt timp, fiind vorba despre Ionas G.

În urma evenimentului a rezultat rănirea gravă a biciclistului, care a fost transportat la Spitalul Negreşti Oaş, unde în urma investigaţiilor efectuate s-a stabilit că a suferit o fractură la un deget a membrului superior stâng.

Căruțașul, în vârstă de 75 de ani, a refuzat recoltarea probelor biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

În acest caz se fac cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de: vătămare corporală din culpă, părăsirea locului accidentului fără încuviinţarea poliţiştilor şi refuzul conducătorului unui vehicul de a se supune prelevării mostrelor biologice necesare în vederea stabilirii alcoolemiei.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.