Accident mortal în Negrești-Oas

petromnegresti

Un accident de circulatie soldat cu moartea unui barbat a avut loc in aceasta seara (4 octombrie) langa benzinaria Petrom de la intrarea in Negresti-Oas dinspre Vama.

Un barbat de 46 de ani din comuna Pomi, Ovidiu C a fost pur si simplu zdrobit intre doua masini aflate in parcarea benzinariei, dupa ce o masina de teren cu numere de Bucuresti, condusa de Sabin B de 19 ani din Ardud, a intrat intr-una dintre aceste autoturisme.

Potrivit martorilor, barbatul venea de la o petrecere si a vrut sa mearga la benzinarie sa-si cumpere tigari. Acesta a fost surprins intre doua masini parcate langa benzinarie. Impactul a fost nimicitor, barbatul suferind leziuni multiple si extrem de grave.

La fata locului s-au deplasat politisti, pompieri dar si un echipaj de la SMURD. Echipajul de interventie a incercat timp de zeci de minute sa readuca victima la viata, insa fara succes. Acesta a decedat in jurul orei 22.00.

Pompierii au izolat zona, deoarece una dintre masini a ajuns periculos de aproape de pompele de benzina si eexista pericolul unei explozii care putea avea urmari greu de apreciat.

Politistii au deschis o ancheta pentru a stabili cu exactitate imprejurarile in care a avut loc accidentul.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.