RCS&RDS a lansat tehnologia 4G în 12 orașe. Urmează și Satu Mare !

rds

În prima zi a lunii octombrie RCS&RDS a lansat tehnologia 4G, care este disponibilă în rețeaua Digi Mobil pentru utilizatorii din 12 orașe din țară. Este vorba despre: Arad, București, Brașov, Cluj, Constanța, Craiova, Iași, Oradea, Pitești, Ploiești, Sibiu și Timișoara.

În a doua etapă, alte 13 orașe din România, printre care și Satu Mare, vor beneficia de avantajele tehnologiei 4G. Potrivit reprezentanților companiei, până la sfârșitul acestui an, tehnologia 4G va fi lansată și în celelalte 13 localități din țară.

„Vom continua să investim semnificativ în dezvoltarea rețelei, atât în creșteri de viteză, cât şi în acoperire, astfel încât să răspundem nevoii de trafic de date mobile care este din ce în ce mai mare pentru utilizatorii noștri. Clienții Digi Mobil vor putea naviga mai rapid pe internet, vor putea descărca aplicaţii, muzică, iar streaming-ul video şi încărcarea fișierelor de dimensiuni mari se vor realiza într-un mod mult mai rapid” a declarat pentru DIGI24, Valentin Popoviciu, vicepreședinte RCS&RDS.

Pentru a beneficia de vitezele 4G, utilizatorii trebuie să îşi activeze serviciul direct de pe telefonul mobil, tastând *111# (gratuit) sau telefonic la *777.

Noua licenţă a companiei a fost obținută în urma unui proces de cesiune dintre 2K Telecom şi RCS&RDS.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.