Dincolo de gânduri, dincolo de minte

Catalin Manea

Grand Mall Satu Mare va găzdui luni, 5 octombrie o conferință de spiritualitate organizată de Cătălin Manea. Evenimentul care va avea loc de la ora 18.00, face parte din cadrul turneului național pe care Cătălin Manea l-a stabilit pentru luna octombrie din acest an. Conferința de la Satu Mare se intitulează „Dincolo de gânduri, dincolo de minte”.

Autor a mai multor cărţi din domeniul spiritualităţii, Cătălin Manea organizează în Satu Mare o conferinţă dedicată călătoriei spirituale, în care se va explora capacitatea fiinţei de a merge dincolo de limitele mentale trasate de raportarea mecanică la gânduri şi la convingerile personale. Această abordare este împuternicită de faptul că majoritatea tendinţelor de suferinţă şi confuzie interioară ale omului sunt create prin intermediul întreţinerii unor gânduri mecanice şi lipsite de claritate.

Acest eveniment face parte din turneul naţional pe care Cătălin Manea l-a stabilit pentru luna octombrie a anului 2015. Conferinţa de la Satu Mare se va numi ”Dincolo de gânduri, dincolo de minte”.

Toate detaliile despre conferinţă şi informaţiile despre înscriere şi participare, se găsesc la acest link:

http://catalin-manea.com/dincolo-de-ganduri-dincolo-de-minte-satu-mare-piatra-neamt/

Cătălin Manea susţine şi organizează în toată ţara conferinţe în domeniul spiritualităţii, în care aprofundează şi cercetează esenţa fiinţei şi modurile în care omul poate ajunge la o împăcare interioară completă, acesta fiind, în cele din urmă, scopul primordial al fiecărui călător spiritual. Cătălin Manea este autorul cărţilor „Totul din Întreg”, „Întoarcerea la Linişte” şi „Eliberarea”, toate acestea fiind publicate de către Editura „For You”.

Mai multe informaţii despre Cătălin Manea se pot găsi pe site-ul www.catalin-manea.com.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.