S-a semnat contractul pentru extinderea rețelei de apă-canal

apa

Un contract care vizează extinderea rețelei de apă în mai multe localități din județul Satu Mare a fost semnat azi, 2 octombrie de către ministrul Fondurilor Europene, Marius Nica, și de conducerea SC Apaserv SA. Evenimentul a avut loc de la ora 10.00, în sala mică a Palatului Administrativ.

La semnarea contractului a participat și conducerea Consiliului Județean (CJ). În luarea de cuvânt, vicepreședintele CJ, Mircea Govor a declarat că fără Consiliul Județean această investiție nu ar fi fost posibilă. De asemenea, Adrian Ștef i-a atras atenția directorului de la Apaserv, Dan Stegerean să fie mai atent cu constructorul și să nu aștepte trei luni pentru o investiție de 3 milioane de lei, de vreme ce la Aeroportul Satu Mare se fac investiții de 15 milioane de euro în doar câteva luni de zile.

Prin acest contract se extind rețelele de apă canal din localitățile Carei, Halmeu, Turulung, Păulești, se va alimenta cu apă Ghilvaci și Moftinu Mare, respectiv se vor achiziționa basculante și vidanje dar și servicii de asistență tehnică.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.