Accident mortal în Bixad. Șoferul a fugit de la locul faptei

ACCIDENT - MORTAL - CONSTANTA

O femeie a sunat joi (1 octombrie) seara la Poliție anunțând că pe strada Principală din Bixad se află un bărbat mort. Investigațiile ulterioare au demonstrat că acesta a murit în urma unui accident de circulație. Șoferul vinovat a părăsit locul accidentului.

Polițiștii sosiți la fața locului au stabilit că persoana decedată se numește Gheorghe D., de 55 ani și este din Negresti-Oas. Bărbatul a fost victima unui accident rutier, șoferul părăsind locul faptei. În urma cercetărilor efectuate la numai două ore de la producerea accidentului, șoferul vinovat a fost prins.

La fața locului s-a deplasat și un echipaj de la Ambulanță. Potrivit purtătorului de cuvânt al SJA Satu Mare, dr. Lucian Tarța „la ora 20.38 este solicitată o ambulanță în localitatea Bixad pentru o persoană inconștientă găsită pe mijlocul carosabilului. Echipajul medical de urgență din Negrești-Oaș a găsit un bărbat de aproximativ 50 ani, inconștient, fără funcții vitale, cu semne de moarte biologică prezentând multiple contuzii și traumatisme vizibile”.

Este vorba despre Ioan M., de 28 ani, din Bixad, care în momentul accidentului conducea autoutilitara marca Opel Vivaro. Șoferului i-au fost recoltate probe biologice de sânge în vederea stabilirii eventualei alcoolemii.

Tânărul este cercetat stare de reținere urmând ca în cursul zilei de azi, 2 octombrie să fie prezentat Judecătoriei Negresti-Oaș pentru luarea măsurilor ce se impun.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.