Seniorii social-democrați, sărbătoriți la sediul PSD Satu Mare

PSD1

PSD2

PSD3

PSD4

PSD5

Zeci de pensionari social-democrați sătmăreni au fost sărbătoriți azi, 1 octombrie, la sediul Organizației Județene a PSD Satu Mare cu ocazia „Zilei Internaționale a Persoanelor Vârstnice”. Evenimentul a avut loc de la ora 12.00.

Alături de seniorii din partid, la eveniment au participat și președintele PSD Satu Mare, Mircea Govor, prim-vicepreședintele Organizației Municipale a PSD Satu Mare, Radu Roca, președintele Organizației Județene a Pensionarilor, Aurel Vașvari, președintele Organizației Municipale a Pensionarilor social-democrați, Sabin Sabou și președintele TSD Satu Mare, Raul Băbțan.

În luarea de cuvânt, Mircea Govor le-a mulțumit celor prezenți pentru susținea acordată formațiunii politice și i-a asigurat de tot sprijinul său și al conducerii centrale a PSD.

Radu Roca i-a felicitat pe seniori și a dat citire mesajului președintelui interimar al PSD, Liviu Dragnea, cu ocazia „Zilei Internaționale a Persoanelor Vârstnice”.

Evenimentul a continuat apoi cu înmânarea unor diplome de excelenţă ca semn al recunoştinţei pentru activitatea depusă de pensionarii social-democraţi sătmăreni.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.