Se redeschide Aquastar Satu Mare

Aquastar

Începând de sâmbătă, 3 octombire, de la ora 10.00, Complexul Acvatic Aquastar îşi redeschide porţile. Tarifele nu se schimă, ba mai mult de atât, revin promoţiile mult aşteptate, cu un orar puțin modificat.

După finalizarea lucrărilor de întreţinere, din data de 3 octombrie „Imperiul Apelor” îi aşteaptă pe toţi iubitorii de bălăceală şi relaxare într-un ambient mai primitor şi mai curat.

Potrivit reprezentanților Aquastar, piscina de relaxare este dotată cu sistem de hidro-aeromasaj, de tip jacuzzi şi alte elemente, precum duşuri în formă de „gât de lebădă”, cascadă de presiune şi alte surprize. Tot în incinta complexului se găsește și un bazin de înot pentru începători şi o piscină pentru copii.

Orarul de funcţionare a complexului acvativ este de luni până duminică de la ora 10.00 la 21.00. Prețul unui bilet pentru adulţi este de 30 de lei; pentru elevi, studenţi şi pensionari costă 20 lei; copiii cu vârste cuprinse între 4 şi 14 ani vor plăti 15 lei; sauna costă 10 lei pentru adulţi şi 5 lei pentru copii, iar accesul la saună pentru 90 de minute, fără acces la piscină, costă 15 lei la adulţi.

Acum, în perioada de extrasezon, reapare biletul „Matinal”, valabil de luni până vineri între orele 10.00 şi 14.00 la preţul de 15 lei indiferent de vârstă. Mai mult de atât faţă de sezoanele anterioare toţi clienţii vor avea o ora în plus pentru bălaceală, programul matinal anterior începând de la 11.00.

La solicitarea clienţilor s-a reintrodus biletul „Siesta” valabil de luni până vineri între orele 14.00 şi 17.00 la preţul de 20 lei indiferent de vârstă. Pe lângă accesul la piscine, cei care optează pentru acest bilet vor avea, în plus, acces nelimitat în „Lumea Saunelor”.

De asemenea, echipa Aquastar a introdus și bilete promoţionale de după-amiază. Acestea sunt valabile numai de luni până vineri între orele 17.00 şi 21.00. Costul unui bilet pentru adulţi este de 20 lei, iar cel pentru pensionari, elevi şi copii 15 lei. Toate biletele includ dulapul în vestiar.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.