„Prăvălia cu sentimente”, pe scena Casei de Cultură a Sindicatelor

teatru

În deschiderea stagiunii 2015-2016, Secția română a Teatrului de Nord invită sătmărenii la un spectacol special, un cadou oferit de actrița Carmen Frățilă publicului la aniversarea celor 30 de ani de carieră pe scena teatrului. Spectacolul intitulat „Prăvălia cu sentimente” va avea loc duminică, 4 septembrie, de la ora 19.00, la Casa de Cultură a Sindicatelor.

Ce ați spune dacă în cartierul dumneavoastră s-ar deschide o prăvălioară care ar comercializa sentimente de ocazie sau second hand și ați putea achiziționa de acolo o pungă de fericire, o jumătate de litru de tristețe sau o lădiță cu dezamăgire?

Pentru că așa ceva nu este încă posibil, vă invităm să vedeți spectacolul „Prăvălia cu sentimente” de Cornel Udrea. Veți fi martorii unei radiografii sentimentale a societății noastre, cu bunele și relele, cu speranțele și deziluziile, cu visele și susceptibilitățile ei.

„O mulțime de personaje, fiecare cu viața lui, o sumedenie de actori, regizori, colegi de scenă; spectacole, turnee, participări la diverse festivaluri; un public cald și doritor de teatru … toate astea în 30 de ani pe scena Teatrului de Nord. Vă mulțumesc din suflet tuturor! Această sărbătoare n-ar fi avut loc fără voi!” (Carmen Frățilă)

Pentru acest spectacol este valabil abonamentul Premieră „Ștefan Mareș”. Prețul unui bile teste de 30 de lei.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.