COMUNICAT DE PRESĂ Proiect „ECONOMIA SOCIALĂ – Instrument de creştere a calităţii vieţii”

Header-Full-Color

Proiect cofinanțat din Fondul Social European prinLogo_Meditatii-Oas_Color
Programul Operațional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013
Investește în oameni!
Proiect: ”Economia socială – instrument de creștere a calității vieții”
Operator de date cu caracter personal înscris cu nr. 32137

 

COMUNICAT DE PRESĂ

Lansare Structură de Economie Socială

Asociaţia Centru Socio Educațional TURŢ

Proiect „ECONOMIA SOCIALĂ – Instrument de creştere a calităţii vieţii”

POSDRU/168/6.1/S/146120

 

 

Loc: sediul Asociaţiei               Data: 01.10.2015                  Ora: 15:00

Asociația Neguvernamentală de Asistenţă Socială ASSOC – Filiala Arad, în calitate beneficiar, alături de partenerii: Asociația Profesională Neguvernamentală de Asistență Socială ASSOC, Asociaţia Centrul de Cercetare şi Formare a Universităţii de Nord Baia Mare, Aproximar – Cooperativa de Solidaredade Social, CRL vă informează că joi, 1 octombrie 2015, are loc evenimentul de lansare a Structurii de Economie Socială „Asociaţia Centru Socio-Educațional – Turţ”, constituită în cadrul proiectului POSDRU/168/6.1/S/146120 „Economia socială- instrument de creştere a calităţii vieţii”, cofinanţat din Fondul Social European prin Programul Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013, DMI 6.1.

Proiectul are caracter regional, iar implementarea sa vizează zonele Nord-Vest, Centru şi Vest, cu beneficiari din mediul rural și urban. A debutat în 1 octombrie 2014 şi are ca obiectiv general dezvoltarea conceptului de economie socială, sprijinirea şi promovarea grupului vulnerabil din cele trei regiuni, în vederea accesului şi dezvoltării durabile în ocupare pe o piaţă a muncii flexibilă şi inclusivă, îmbunătăţind gradul de informare şi conştientizare a resurselor umane.

Structura de economie socială îşi propune să devină un sprijin pentru sistemul de educație din zonă, prin serviciile oferite: dezvoltarea abilităților sociale și practice (quilling, origami), care să faciliteze participarea la numeroase activități sportive și re/creative. În cadrul centrului vor fi oferite meditații la matematică, fizică și limba engleză pentru elevii din ciclurile primar, gimnazial și liceal, dar și programe after school, șah, dans, handbal, studierea unui instrument muzical, pictură, teatru, logopedie și servicii de consiliere.

Evenimentul se va desfăşura în incinta centrului de meditaţii: strada Josani, nr. 18, com. Turţ, jud.Satu Mare, începând cu ora 15:00.

Pentru informaţii suplimentare vă invităm să ne contactaţi:

DAN Irina – manager SES, tel. 0746 275 580, email: ina_dan@yahoo.com

IUGA Georgeta – expert informare şi publicitate, tel. 0745 478 822, email: gafiuc@yahoo.com

Footer-Color

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.