Biblioteca Județeană: S-a redeschis Filiala nr. 1 din Cartierul Micro 16

????????????????????????????????????
????????????????????????????????????

Conducerea Bibliotecii Județene Satu Mare anunță publicul cititor că s-a redeschis Filiala nr. 1 din Cartierul Micro 16, strada Brândușa, nr. 17, după o îndelungată perioadă, cauzată de acțiunea de inventariere și igienizare a colecțiilor.

Filiala beneficiază acum de o rețea electrică reabilitată și de acces la Internet, fapt ce a permis integrarea ei în sistemul informatic TinRead. Toate operațiunile de înscriere a utilizatorilor, cele de împrumut, restituire și prelungire a termenului de împrumut se vor efectua electronic, ceea ce va eficientiza activitatea cu publicul.

Cititorii pot apela la serviciile filialei, în fiecare zi lucrătoare a săptămânii, conform următorului orar: luni și miercuri, de la 12.00 la 18.00; marți, joi și vineri, în intervalul orar 09.00-15.00.

Filiala nr. 1 a Bibliotecii Județene Satu Mare este o bibliotecă de tip enciclopedic și, din anul 1991, deservește populația din Cartierul Micro 16, din carierele și localitățile învecinate, devenind un important centru cultural și de informare pentru membrii comunității deservite. În viitorul apropiat, filiala va fi dotată cu calculatoare care vor oferi acces gratuit la Internet, prin Programul național „Biblionet – Lumea în biblioteca mea”.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.