Ucigașii femeii din Micula au contestat decizia Tribunalului Satu Mare

criminali4

Cristian Varga și Lingurar Bela, ucigașii femeii de 81 de ani din Micula (Ileana Nagy) au contestat decizia Tribunalului Satu Mare de a-i trimite în arest preventiv. Contestația a fost înregistrată în cursul zilei de marți, 29 septembrie.

Legalitatea arestului preventiv în cazul celor doi tineri, unul de 16, iar al doilea de 19 ani, va fi analizată zilele următoare de Curtea de Apel Oradea.

Al treilea ucigaș, în vârstă de 13 ani, a scăpat de arest deoarece nu răspunde penal.

Vă reamintim că sâmbătă (26 septembrie) dimineață câțiva săteni din Micula au sunat la Poliție după ce au găsit-o fără suflare pe Ileana Nagy, o femeie în vârstă de 81 de ani. Bătrâna a fost ucisă cu o cruzime de nedescris, în propria casă.

Prim-procurorul Parchetului de pe lângă Tribunalul Satu Mare, Marinela Pop, spune că femeia a fost pur și simplu desfigurată de criminali. Cei trei tineri au lovit-o pe bătrână cu un par și o coadă de mătură, deoarece femeia nu a vrut să le spună unde a pus banii.

Cei trei ucigași au fost ridicați și duși la audieri luni (28 septembrie) dimineață, iar în cursul zilei de marți, Tribunalul Satu Mare a emis pe numele a doi dintre aceștia, Lingurar Bela și Cristian Varga, mandate de arestare preventivă pentru 30 de zile.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.