Speakerul internațional de la Samsung Electronics vine în această toamnă la conferința de HR Signal Connect

Profesioniștii în resurse umane sunt invitați în 22-23 octombrie la conferința de HR Signal Connect din Timișoara unde peste 10 speakeri din țară și din străinătate vor susține prezentări și dezbateri în domeniul resurselor umane.

AlexandraPeggAlexandra Pegg, European HR Planning Manager la Samsung Electronics va susține în cadrul evenimentului  o prezentare despre uneltele pe care profesioniștii în resurse umane le pot folosi în măsurarea competențelor de leadership și organizare. Cu o experiență de peste 10 ani în domeniul resurselor umane, Alexandra Pegg lucrează din 2013 la firma Samsung Electronics din Marea Britanie unde principala sa activitate este crearea unei strategii HR la nivel european.

Speakeri naționali și internaționali vor fi prezenți la eveniment

Aflată la cea de-a III ediție, conferința de HR Signal Connect va aduce pe scena locală din Timișoara speakeri de renume la nivel internațional și național precum: Katrina Collier (Social Media Recruiter, Director&Founder la Winning Impression), Andreea Mihnea (HR Director Ernst&Young), Ioana Marcu (HR Director Orange), Monica Vijeu (Fondator TalentZone), Ioana Piper (HR Manager Supremia Grup), Sorin Faur (HR Coordinator pentru Europa de Est și Balcani BDO), Mirela Crețu (Kimball Electronics) și Alexandra Chivu (HR Director Elefant.ro). Evenimentul va fi moderat de Roxana Dobrescu, Senior HR Manager România&Moldova Avon.

Cooking show cu Petru Buiuca, câștigător Masterchef

HR Managerii și HR Directorii din companii de renume din România care vor participa în prima zi la un workshop susținut de Alexandra Chivu (HR Director Elefant.ro), sunt invitați să ia parte și la un show culinar de excepție. Petru Buiuca, câștigător Masterchef și Manager/Fondator Mad Kitchen va susține un cooking show pentru participanții prezenți, ridicând domeniul culinar la nivel de artă.

În a doua zi a evenimentului organizat de Libero Events în parteneriat cu Signal Iduna, profesioniștii în resurse umane sunt invitați să participe la prezentările speakerilor naționali și internaționali. Tematica evenimentului Engaging Cultures pune accent pe modul în care specialiștii în HR reușesc să clădească relații între multiplele personalități din cadrul companiilor.

Înscrieri gratuite pentru profesioniștii HR

Signal Connect este dedicat exclusiv profesioniștilor în resurse umane care beneficiază de intrare gratuită la eveniment cu înscriere în prealabil pe site-ul evenimentului www.signalconnect.ro. În 2014, conferința Signal Connect a reunit la Timișoara 120 de directori și manageri din domeniul resurselor umane.

Libero Events este agenţia de evenimente şi PR, B2B şi B2C, sub semnătura căreia au loc conferinţe şi workshop-uri: The Woman, HR Summit, TeCOMM, MarkDay, Architecture, Software Architecture Day, Digital Travel Forum, Cluj Sales Conference, Signal Connect, dar şi  târguri: Touristica.

Persoană de contact:

Mădălina Hodorog

Project Manager

Libero Events

Tel: 0741 401 399/0364 110 371

Email: madalina@liberoevents.ro

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.