Simona Pop a câștigat Cupa României la spadă feminin individual

Simona Pop

După ce în luna mai și-a adjudecat titlul de campioană națională, sătmăreanca Simona Pop a câștigat azi, 30 septembrie Cupa României la spadă feminin individual.

În acest an, sportiva de la CSA Steaua a avut un parcurs excelent câștigând și alte patru medalii strălucitoare la concursuri extrem de importante. Este vorba despre: bronz la Campionatul European de la Montrex, în proba individuală; aur la Campionatul European Montreux, în proba pe echipe; aur la Jocurile Europene Baku, în proba pe echipe; argint la Campionatul Mondial din Moscova, în proba pe echipe.

În cadrul turneului ce s-a desfășurat în Sala Flămânda din Complexul Sportiv Tomis (Constanța), Simona Pop a trecut pe rând de: Alexandra Olteanu (CS Dinamo) cu 15-6; Bianca Benea (CSM Oradea), 15-11; Simona Gherman (CSA Steaua), 15-12; Raluca Sbîrcia (CSU Craiova), 15-11, iar în finală de Loredana Dinu (CS Dinamo), cu 15-14.

În cadrul acestui concurs au participat 27 de sportive de la: CSA Steaua, CS Dinamo, CSU Craiova, CS Farul Constanța, CSM Oradea și LPS Craiova.

Sursa foto: www.frscrima.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.