Gașca Zurli va da „pupici de noapte bună” la Satu Mare

Gasca Zurli

„Vreau Pupic de noapte bună” este noul spectacol cu care „Gașca Zurli” revine la Satu Mare. Trupa Zurli va poposi în orașul nostru pe 11 octombrie. Spectacolul va avea loc de la ora 11.00, la Casa de Cultură a Sindicatelor din Satu Mare.

„Vreau Pupic de noapte bună” este un spectacol despre cum putem transforma cele mai obositoare momente ale zilei în motive de joacă. Trezitul dimineața, spălatul pe dinți, îmbrăcarea pentru școală sau grădiniță și momentul de dinainte de culcare sunt de cele mai multe ori precedate de luuungi discuții și negocieri. Și cu cât părinții devin mai nerăbdători și mai nervoși cu atât mai puternică e încăpățânarea celui mic. Noi știm cum să transformăm aceste momente în clipe amuzante îmbrăcând în joacă fiecare acțiune: Hai scoala-te, ridică-te, trezește-te se pot spune în foarte multe feluri. Dimineața debutează ziua și noi alegem să o începem frumos, cu cântec, joc și voie bună iar seara o închidem cu afecțiune, căldură și atenție. În spectacolul „Vreau Pupic de noapte bună” îi învățăm pe părinți cum să obțină asta jucându-se cu copiii lor și nu enervându-se”, scrie pe site-ul www.zurli.ro.

Biletele pot fi cumpărate de la Agenția Teatrală de pe strada Horea, de luni până vineri, în intervalul orar 10.00-17.00, iar sâmbătă între orele 10.00 și 13.00. De asemenea, biletele mai pot fi achiziționate și de la casieria Casei de Cultură a Sindicatelor, de luni până vineri, între orele 10.00 și 17.00.

Prețul unui bilet este de: 25 de lei (categoria III), 35 de lei (categoria II) și 40 de lei (categoria I).

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.