Două accidente de căruță în mai puțin de o oră

accident caruta

Un bărbat de 53 de ani și o femeie de 57 de ani au ajuns marți (29 septembrie) seara la spital după ce au suferit mai multe leziuni în urma unor accidente de circulație în care au fost implicați. Cele două evenimente rutiere au avut loc în mai puțin de o oră. Femeia a fost transportată la spital în stare comatoasă.

Primul accident a avut loc în jurul orei 19.50, în afara localității Pișcolt. „Victima, un bărbat de 53 ani a fost găsită conștientă, confuză cu halenă etanolică, funcții vitale în limite normale. Bărbatul a fost transportat la camera de gardă Carei apoi tranferat cu suspiciunea unui traumatism cranian la UPU Satu Mare pentru investigații suplimentare”, spune purtătorul de cuvânt al Serviciului Județean de Ambulanță (SJA) Satu Mare, dr. Lucian Tarța.

Din ancheta polițiștilor reiese că Erno V. din localitatea Văşad (judeţul Bihor) care conducea o căruță, nu a acordat prioritate de trecere unui autotractor marca Scania, cu semiremorcă, condus de Emil G., de 37 ani, din municipiul Baia Mare (judeţul Maramureş). În urma impactului a rezultat rănirea uşoară a căruțașului. Șoferul a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ.

Al doilea accident a avut loc în jurul orei 20.40, în localitatea Turț. Femeia de 57 ani implicată în accident a fost găsită în stare comatoasă și a fost transportată la UPU Satu Mare.

Polițiștii spun că accidentul s-a produs pe strada Ulița Mare din Turț. Vasile B., de 41 de ani din Turţ, aflat la volanul unui Citroen, pe fondul nepăstrării distanţei regulamentare în mers, a acroşat o căruță care venea din sens opus, condus de Ioan T., de 63 de ani.

În urma impactului a rezultat rănirea Mariei H., de 57 ani, din Turț, pasageră în căruță. Ambii participanţi la trafic au fost testaţi cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.