Ucigașii femeii din Micula au fost prinși (Foto)

criminali1

criminali2

criminali3

criminali4

criminali5

Polițiștii au pus mâna pe ucigașii femeii din Micula, Ileana Nagy. Este vorba despre trei tineri, cu vârsta cuprinsă între 13 și 19 ani. Bătrâna a fost omorâtă sâmbătă, 26 septembrie cu o cruzime de neimaginat, fiind bătută până ce și-a dat suflarea deoarece nu a vrut să spună unde își ține banii.

Tânărul de 16 ani și cel de 19 ani, Bela Lingurar, respectiv Cristian Varga, au fost prezentați azi, 29 septembrie Tribunalului Satu Mare, pe numele acestora fiind emise mandate de arestare preventivă pentru 30 de zile. Al treilea criminal, un copil de 13 ani, a scăpat deoarece nu răspunde penal.

Prim-procurorul Parchetului de pe lângă Tribunalul Satu Mare, Marinela Pop, spune că bătrâna a fost desfigurată complet de către cei trei indivizi, cu un par și o coadă de mătură. În urma loviturilor primite, Ileana Nagy a avut craniul fracturat. Bătrâna a murit în chinuri groaznice, fiind bătută până ce și-a dat ultima suflare. Anchetatorii susțin că mobilul crimei a fost jaful.

După ce au ucis-o pe femeie, criminalii au răvășit casa, după care au plecat fără a lua mare lucru.

Vă reamintim că sătenii din Micula au chemat Poliția după ce o bătrână de 81 de ani a fost găsită sâmbătă dimineață moartă în propria casă. Femeia prezenta urme de lovituri la nivelul corpului. Vecinii bătrânei spun că femeia locuia singură.

Oamenii din sat s-au arătat mirați de gestul criminalilor, spunând că femeia nu avea lucruri de valoare.

Criminalii au fost prinși luni (28 septembrie) dimineața și duși la Poliție. Potrivit anchetatorilor, unul dintre ucigași și-a recunoscut fapta, al doilea nu a vrut să mărturisească nimic, iar cel de 13 ani a spus că el doar a asistat la crimă.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.