Vezi cum va arata cel mai luxox hotel din Băile Felix

lotustherm5 lotustherm4 lotustherm3 lotustherm2 lotustherm1 lotustherm9 lotustherm8 lotustherm7 lotustherm6

Compania hotelieră Turism Lotus Felix SA anunță inaugurarea hotelului Lotus Therm Spa&Luxury Resort din Băile Felix, unicul complex balnear de cinci stele din România. Evenimentul va avea loc în data de 10 octombrie 2015 și marchează o nouă etapă în turismul românesc.
Investiția a fost realizată prin efortul susținut de cei cinci acționari: SIF Transilvania Brașov, SIF Oltenia Craiova, SC Turism Felix SA, SIF Muntenia București și SIF Moldova Bacău și se ridică la 29.3 milioane euro.
Filozofia hotelului se bazează pe principii cheie ale ospitalității, Lotus Therm impresionând prin valoarea și atenția oferită clienților săi. Cu o capacitate de 180 camere și 262 de locuri de cazare (79 camere single, 37 camere double, 3 camere pentru persoane cu dizabilități, 39 apartamente, 8 suite și 6 apartamente speciale – VIP, Honeymoon, Gold, Blue), Lotus Therm este cel mai spectaculos hotel din regiunea de vest a țării.
Aquapark Felixarium – relaxarea și distracția se întâlnesc într-un concept acvatic surprinzător
Lotus Therm Spa&Luxury Resort se întinde pe o suprafață de aproximativ 47.000 mp și include un aquapark inedit, unic în România. Felixarium este construit și proiectat la cele mai înalte standarde și oferă distracție și surprize, indiferent de vârstă. 14 piscine interioare și exterioare cu recirculare și apă termală, jacuzzi, peșteri, cascade, 2 tobogane, zone de luat masa (Cascada Bar, Yammi Grill, Tiki Bar), teren de beach volley, centrul GOLD SPA cu 3 tipuri de saună și cameră de gheață. Însă, atracţia principală rămâne cupola retractabilă de deasupra piscinelor interioare care lasă la vedere un impresionant spectacol celest, diurn sau nocturn.
Lux și excelență în domeniul serviciilor de balneologie și SPA
Centrul de tratament balnear si SPA, Nelumbo Med-SPA, este perfect conectat cu hotelul de 5 stele pentru că intimitatea oaspetilor noștri este supremă. Centrul dispune de cele mai variate servicii și terapii: hidroterapie, împachetări și băi cu namol, împachetări cu parafină, electroterapie, hidrokinetoterapie, kinetoterapie, masaje, piscine interioare cu apă termală, cosmetică, saune și o fântână cu gheață pentru curajoșii care vor să se răcorească. Apele termale din Băile Felix sunt și curative și cele mai apreciate din regiune, având proprietăți miraculoase pentru majoritatatea afecțiunilor aparatului locomotor.
Tehnologie de ultimă generație în recuperare – TECAR TERAPIA – În cadrul centrului Nelumbo Med-SPA se află unicul aparat din regiunea de Nord-Vest a României.
Evenimente memorabile

Versatile și neconvenționale, cele 3 saloane ale hotelului Lotus Therm se adaptează cu ușurință unor evenimente diverse. Capacitate: Salon Topaz 100 locuri, Salon Opal 150 locuri, Salon Onix 200 locuri. Evenimente: conferințe, traininguri, cursuri, simpozioane, seminarii, nunți, banchete, botezuri, aniversări

Pregătiți pentru cele mai înalte așteptări

Fiecare moment petrecut în Salonul Ambra, restaurantul hotelului Lotus Therm, devine unul de referință pentru oaspeți sau pentru cei care decid să celebreze aici evenimente persoanale sau profesionale. Preparate culinare sunt pregătite cu pricepere de bucătari cu experiență certificată, în gastronomie. În câteva ore, transformăm Salonul Ambra potrivit celor mai exigente cerințe ale clienților. Capacitate: 180 locuri
“Relaxarea și refacerea sunt duse la perfecțiune în unicul complex termal de 5 stele din România. Fiecare element este special conceput pentru a-ți aminti în fiecare clipă că, pentru noi, tu ești un client valoros. Confort absolut, într-o ambianță luxuriantă. Strălucire, eleganță pură, relaxare care se transformă în refacere, împrospătare și întinerire. Aceasta este promisiunea Lotus Therm!“- declară Florian Serac, Director General în cadrul Turism Lotus Felix SA

Un Comentariu la "Vezi cum va arata cel mai luxox hotel din Băile Felix"

    Leave a Reply

    Your email address will not be published.

    Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.