„Săptămâna prevenirii criminalității”, la a X-a ediție

campanie

Cea de-a X-a ediție a campaniei „Săptămâna prevenirii criminalității” a fost lansată azi, 28 septembrie, în cadrul unei conferințe de presă organizate la IPJ Satu Mare.

Alături de conducerea Poliției sătmărene, la întâlnirea cu jurnaliștii au participat și președintele Consiliului Județean (CJ), Adrian Ștef, viceprimarul municipiului, reședință de județ, Radu Roca dar și reprezentanți ai Direcției de Sănătate Publică (DSP), Centrului de Evaluare, Prevenire și Consiliere Antidrog, Serviciului de Probațiune Satu Mare, etc.

Campania se va desfășura în perioada 28 septembrie- 2 octombrie 2015.

„Săptămâna prevenirii criminalității” este o campanie națională a Poliției Române. Ajunsă în acest an la ediția a X-a, campania își propune să aducă în atenția cetățenilor probleme actuale cu care aceștia se confruntă, de la infracțiuni la accidente rutiere, scopul fiind unul de informare și prevenire a acestora.

Fiecare zi din cadrul campaniei aduce în vizor o altă temă: victimizarea minorilor, delicvența juvenilă, furturile, infracțiunile de crimă organizată, respectiv siguranța rutieră.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.