Marcela Papici va candida pentru postul de manager al Spitalului Județean

Marcela Papici

Marcela Papici, actualul manager interimar al Spitalului Județean de Urgență (SJU) Satu Mare, își va depune dosarul pentru funcția de șef al instituției, după ce postul de conducere a fost scos zilele trecute la concurs de către Consiliul de Administrație al SJU.

Înscrierile la concursul pentru ocuparea funcției de manager la SJU Satu Mare se fac în perioada 25 septembrie-14 octombrie, ora 12.00, la registratura Consiliului Judeţean Satu Mare, Piaţa 25 Octombrie, nr. 1, în zilele lucrătoare, între orele 08.00-16.00.

Taxa de participare la concurs este de 800 de lei şi se va achita în contul Spitalului Judeţean de Urgenţă Satu Mare sau la casieria spitalului, de luni până vineri, între orele 08.00 și 16.00.

Regulamentul de organizare şi desfăşurare al concursului, temele-cadru pentru întocmirea proiectului de management şi bibliografia pentru susţinerea probei scrise sunt publicate atât pe site-ul Consliului Judeţean Satu Mare www.cjsm.ro cât şi pe cel al Spitalului Judeţean de Urgenţă Satu Mare www.sjusm.ro.

4 Comentarii la "Marcela Papici va candida pentru postul de manager al Spitalului Județean"

    Leave a Reply

    Your email address will not be published.

    Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.