Liviu Dragnea își lansează candidatura la șefia PSD

Liviu Dragnea

Preşedintele interimar al PSD, Liviu Dragnea, îşi lansează azi, 27 septembrie, la Alexandria, candidatura la şefia partidului. În acest moment Dragnea este susţinut de cel puţin 26 de filiale, printre care și Organizația Județeană a PSD Satu Mare.

Șeful interimar al PSD, Liviu Dragnea, va participa azi de la ora 11.00 la Conferinţa Extraordinară a Organizaţiei Judeţene Teleorman, în cadrul şedinţei urmând să îşi anunţe oficial intrarea în cursa pentru președinția PSD.
„Cred că acest anunţ trebuie făcut în organizaţia din care am făcut parte şi din care fac parte şi din care voi face parte întotdeauna şi în judeţul pe care îl iubesc foarte mult”, a declarat Dragnea, în cursul zilei de miercuri, 23 septembrie.

19 organizaţii judeţene ale PSD au anunţat oficial, prin comunicate de presă, că îl susţin pe Liviu Dragnea la şefia partidului, în urma unor decizii luate în forurile locale de conducere. Este vorba despre Sălaj, Hunedoara, Buzău, Argeş, Bihor, Olt, Sibiu, Gorj, Galaţi, Alba, Constanţa, Maramureş, Satu Mare, Suceava, Călăraşi, Bacău, Caraş-Severin, Arad şi Timiş.

„Mircea Govor în calitate de președinte, împreună cu întreaga Organizație Județeană Satu Mare a PSD, anunță susținerea necondiționată a domnului Liviu Dragnea la scrutinul intern din data de 11 octombrie 2015 pentru funcția de președinte al partidului Social Democrat”, se arată într-un comunicat de presă semnat de președintele PSD Satu Mare, Mircea Govor, document transmis jurnaliștilor în cursul zilei de 23 septembrie.

De asemenea, alte şase organizaţii au adoptat, la rândul lor, decizii de susţinere pentru Liviu Dragnea. Acestea sunt: Mehedinţi, Dâmboviţa, Brăila, Giurgiu, Vaslui şi Dolj.

Potrivit statutului partidului, Liviu Dragnea trebuie să obţină şi sprijinul oficial al organizaţiei din care face parte. Liviu Dragnea este preşedintele PSD Teleorman.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.