Olimpia se întoarce cu un punct de la Tărlungeni

fotbal

Olimpia Satu Mare a terminat azi, 26 septembrie, la egalitate, scor 2-2, cu Unirea Tărlungeni, într-un meci ce s-a jucat în deplasare. Partida a contat pentru etapa a V-a, a Ligii a II-a, Seria a II-a la fotbal.

În minutul 25 al partidei, la capătul unui contraatac rapid al echipei noastre, Faur i-a pasat lui Villand care a rămas singur cu portarul, iar mijlocaşul central a trimis balonul în poarta adversarilor, scor 0-1. Egalitatea s-a restabilit pe tabela de marcaj în minutul 42, când Monea a profitat de ieșirea din poartă a lui Șuta și a marcat de la 14 metri (1-1).

În minutul 65 al partidei, gazdele au preluat conducerea (2-1) după o centrare a lui Monea, preluată de Vasiloi, care a trimis balonul de la patru metri în plasă după ce a lovit transversala.

În minutul 79, Selagea ratează un penalty. Cu toate acestea, echipa noastră a readus egalitatea în teren în minutul 85, după un al doilea penalty, executat de această dată de către Iuhas, care a trimis balonul în poartă (2-2).

Pentru Olimpia Satu Mare au jucat: Şuta – D. Muntean, I. Tătaru, Heil, Iuhas (cpt.) – Selagea, Villand, Takacs, D. Lukacs, Bura și Bg. Faur. Rezerve: Băican – Bîgiu, Chivari, Ciul, R. Rus, Al. Boştină și Roatiş.

Olimpia Satu Mare este antrenată de Tiberiu Csik.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.