Raul Băbțan, reales în funcția de președinte al TSD Satu Mare (Foto)

Raul Babtan

TSD1

TSD2

TSD3

TSD4

TSD5

TSD6

TSD7

TSD12

TSD9

În cadrul Conferinței Județene de Alegeri al Tineretului Social-Democrat, organizată azi, 25 septembrie în Sala mare a Palatului Administrativ, Raul Băbțan a fost reales, cu unanimitate de voturi, în fruntea TSD Satu Mare. Evenimentul a avut loc de la ora 17.00.

La Conferința județeană a TSD au participat și președintele PSD Satu Mare, Mircea Govor, președintele Organizației Județene al Femeilor PSD, dr. Paula Mare, ministrul delegat pentru Dialog Social, Liviu Pop, președintele TSD de la nivel național, Mihai Sturzu, președinți ai tinerilor social-democrați din județele Maramureș, Sălaj, Bihor, Cluj, primari și viceprimari PSD din județ, dar și delegații Organizațiilor Locale TSD din Satu Mare. Totodată, au participat și liderii tinerilor ALDE, Vlad Chiorean, respectiv UDMR, Pakai Francsiszka.

La conferință au fost prezenți 348 de delegați din 400 convocați.

În luarea de cuvânt Raul Băbțan și-a prezentat raportul de activitare cu privire la primul său mandat de președinte în fruntea TSD Satu Mare. Apoi, a urmat prezentarea evidenței membrilor TSD de la nivel de județ. Potrivit raportului prezentat, Organizația Județeană a TSD Satu Mare numără 2.011 membrii, din care 895 sunt femei și 1.116 bărbați.

„Mă bucur că am ajuns în patria social-democrației din Satu Mare. Este obligatoriu, pentru voi tinerii, ca după 25 de ani de pseudodemocrație să intrați în campaniile electorale și să candidați pentru funcții în administrația publică locală dar și centrală. Spun asta, deoarece în această patrie social-democrată, fiecare contăm. Noi, PSD, am făcut numai lucruri bune de când am preluat Guvernarea în 2012. Avem cel mai tânăr premier și suntem singura țară din Europa care a avut patru ani de zile creștere economică. Avem valoare, știm ceea ce avem de făcut și ceea ce ne face puternici este echipa”, a declarat Liviu Pop.

În luarea de cuvânt, Mircea Govor s-a arătat mulțumit că în urmă cu doi ani de zile l-a propus pe Raul Băbțan pentru funcția de președinte a TSD Satu Mare. Sunt ferm convins că viitorul partidului social-democrat la nivelul județului nostru este asigurat. Suntem cei mai mulți și cei mai buni. Vă asigur că în 2016, numărul tinerilor atât la nivelul consiliilor locale cât și la cel județean se va dubla”.

Au mai luat cuvântul oaspeții din județele învecinate dar și liderii organizațiilor de tineret din județ, primarul orașului Negrești-Oaș, Aurelia Fedorca, Mihai Sturzu, etc.

După luările de cuvânt s-a trecut la alegerea noii conduceri a TSD Satu Mare. În urma voturilor liber exprimate, Raul Băbțan a fost reales pentru un nou mandat în fruntea TSD Satu Mare.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.