H& M vine la Satu Mare

H&M

Cunoscutul brand suedez H & M, face angajări la Satu Mare. Anunțul de recrutare a fost postat pe site-ul www.ejobs.ro. La nivelul municipiului nostru, reprezentanții companiei caută manager de magazin, manager de departament, decorator vitrine și casier.

Potrivit anunțului postat pe www.ejobs.ro, pentru posturile de manager magazin și manager departament se solicită experiență de minim 2-3 ani în retail management sau într-un post. pentru postul de casier, angajatorul cere minim doi ani vechime într-o poziție similară.

Cei interesați pot candida pentru unul din posturile menționate accesând următorul link: https://www.ejobs.ro/user/locuri-de-munca/store-manager–satumare-department-manager–satumare-timisoara-visual-merchandiser-decorator-vitrine–satumare-focsani-timisoara-deva-cash-office-responsible-casier-central–satumare/693266, până la data de 1 octombrie 2015.

H & M Hennes & Mauritz AB (cunoscută ca H & M) este un lanț de magazine de îmbrăcăminte din Suedia. Compania a fost înființată în 1947, în Vasteras, Suedia. Grupul H&M are în prezent 3400 de magazine din 55 de țări și este unul dintre cei mai mari retaileri de îmbrăcăminte la nivel mondial. Cea mai mare piață este Germania, urmată de Marea Britanie și Suedia.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.