Sergiu Stan, reales președinte al Organizației de Tineret a PSD Negrești-Oaș

tsd negrsti oas (1)

tsd negrsti oas (3)

tsd negrsti oas (4)

????????????????????????????????????
????????????????????????????????????

tsd negrsti oas (7)

tsd negrsti oas (8)

tsd negrsti oas (9)

Tinerii social-democraţi din Negrești-Oaș l-au reales pentru un nou mandat în funcţia de preşedinte al organizaţiei pe Sergiu Stan, în cadrul Adunării Generale care a avut loc miercuri.

La eveniment au fost prezenţi Aurelia Fedorca, președintele Organizației PSD Negrești-Oaș, Constantin Fanea, Ioan Sarca, Petre Moisa, Ioan Ciocan – vicepreședinți ai Organizației PSD Negrești-Oaș, dar și o delegație din Satu Mare, formată din Raul Băbțan – președinte al Organizației Județene de Tineret a PSD Satu Mare, Cătălin Groza – secretar al Organizației Județene de Tineret a PSD Satu Mare și Sergiu Săsăran – vicepresedintele Organizației Județene de Tineret a PSD Satu Mare.

În urma votului, președintele Sergiu Stan a fost reales în fucție, urmând să aibă următorea echipă de vicepreședinți: Gabriel Dron, Ionut Lohan, Giorgian David, Eugen Goia, Nelu Sarca, Tudor Marincas, Gavril Pop, Adrian Andreka, Lucica Conea, Anca Hotca, Ciprian Cirap și Marian Berinde.

Totodată, în fucția de secretar executiv al organizației a fost reales Vasile Pop.

Prezentă în sală, presedintele Organizației Orășenești a PSD Negrești-Oaș, primarul Aurelia Fedorca a transmis un mesaj mobilizator membrilor prezenți și a ținut să își exprime tot sprijinul față de organizația de tineret a PSD Negrești-Oaș.

Președintele reales, Sergiu Stan, a mulțumit pentru încrederea acordată de tinerii din TSD Negrești-Oaș, afirmând că votul de miercuri demonstrează că organizația este una închegată și puternică.

Președintele TSD Satu Mare, Raul Băbțan, i-a mulțumit primarului Aurelia Fedorca pentru susținerea acordată Organizației de tineret din Negrești-Oaș în toate proiectele.

„Îi urez mult succes lui Sergiu Stan și echipei de la Negrești-Oaș și îmi doresc ca măcar doi dintre colegii din TSD Negresti Oas să fie prezenți și în Consiliul Local Negresti Oas la alegerile locale din 2016”, a spus Raul Băbțan.

Un Comentariu la "Sergiu Stan, reales președinte al Organizației de Tineret a PSD Negrești-Oaș"

  1. Pingback: Habitate protejate de pe Tisa, măcelărite cu bani europeni | România curată

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.