Noi consilieri locali în conducerea Clubului Olimpia

Octavian Ardelean

Radu Ardelean

Radu Ardelean (ALDE) și Octavian Ardelean (PSD) sunt noii reprezentanți ai municipalității în Comitetul Director al FC Olimpia Satu Mare. Cei doi au fost votați în unanimitate de către consilieri, minus votul lui Radu Ardelean care s-a abținut.

Din capul locului, PNL și UDMR au declarat că ei nu au nicio propunere pentru aceste locuri în conducerea Olimpiei Satu Mare.

Proiectul de hotărâre a fost votat în cadrul ședinței de azi, 24 septembrie, a Consiliului Local Satu Mare. În luarea de cuvânt, consilierul UDMR Magyar Lorand le-a urat succes celor doi consilieri care vor reprezenta municipalitatea în forul de conducere al Clubului FC Olimpia Satu Mare.

„Vrem în continuare ca acest club să meargă mai departe să aibă un viitor. Nu propunem niciun membru din partea grupului UDMR, deoarece în continuare avem nemulțumiri față de comunicarea ce există la nivelul acestui club. Le urez mult succes colegilor mei din Consiliul Local în activitatea lor și rezultate cât mai bune la acest club”, a declarat Magyar Lorand.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.