Victimele incendierilor din Italia, ar putea rămâne cu buzele umflate (Foto&Video)

masini incendiate1masini incendiate3masini incendiate5
Românii din Italia care și-au găsit sâmbătă (19 septembrie) dimineață mașinile incendiate pe o stradă din Roma, așteaptă raportul pompierilor care se eliberează în decurs de zece zile de la momentul constatării incidentului. Aceștia susțin însă, că autoritățile italiene nu se grăbesc să dea de urmele vinovaților.
Dintre cele trei mașini incendiate, două au fost înmatriculate în Satu Mare și una în Galați.
Vă reamintim că în noaptea de vineri, 18 spre sâmbătă, trei mașini cu numere românești, două cu numere de Satu Mare și una cu număr de Galați, au fost incendiate în capitala Italiei. Mașinile celor doi sătmăreni au fost parcate pe aceeași stradă iar autoturismul gălățeanului pe un drum aflat în apropiere.
Înainte de a fi incendiate, mașinile au fost stropite cu un lichid inflamabil, cel mai probabil, benzină. Cele trei mașini au fost distruse de flăcări.
Ca urmare a acestor incidente, o parte dintre românii plecați la muncă în Italia sunt deciși să semneze o petiție pe care apoi să o înainteze Ambasadei României în Italia, prin care să ceară autorităților din peninsulă să ia măsuri urgente pentru ai prinde pe cei care se fac vinovați de aceste incendieri.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.