Urmărire ca-n filme: Contrabandiști de țigări opriți cu focuri de armă

tigari

Poliţiştii de frontieră din Negreşti-Oaş au observat marți, 22 septembrie, o mașină de teren cu numere de înmatriculare englezeşti care se deplasa pe un drum forestier din apropierea frontierei de stat, nefiind justificată prezenţa acesteia în zonă.

Oamenii legii au efectuat semnalele regulamentare pentru a opri mașina, însă șoferul şi-a văzut de drum, în mare viteză. Pentru a-l opri, polițiștii au tras patru focuri în aer şi alte patru înspre pneurile mașinii.

În acel moment, autoturismul s-a oprit şi din ea au ieşit două persoane care au fugit în direcţii diferite. Oamenii legii i-au urmărit și au reținut o femeie, Maria S., de 32 de ani, domiciliată pe raza judeţului Satu Mare.

La controlul efectuat asupra autoturismului, au fost descoperite nouă colete ce conţineau cantitatea de 4.486 pachete cu ţigări de provenienţă ucraineană, în valoare de 59.000 lei, care au fost ridicate în vederea confiscării. De asemenea, mașina folosită la transportul ţigărilor a fost indisponibilizată la sediul instituţiei.

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de contrabandă, iar pe numele Mariei S. a fost emisă ordonanţă de reţinere pentru 24 de ore.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.