După ce a condus mort de beat și fără permis, s-a ales cu arest preventiv

arestat

Judecătoria Satu Mare a dispus marți, 22 septembrie, luarea măsurii de arest preventiv pentru 30 de zile, față de Puskas Karoly Robert. Bărbatul a fost prins de două ori conducând sub influența băuturilor alcoolice și fără permis de conducere.

Judecătorul de drepturi și libertăți din cadrul Judecătoriei Satu Mare a admis solicitarea procurorilor, trimițându-l pe Puskas după gratii.

Din referatul cu propunere de arestare preventivă rezultă faptul că în data de 30 iulie 2015, în jurul orei 15.00, Puskas Karoly Robert, aflându-se sub influența băuturilor alcoolice și având permisul de conducere anulat ca urmare a condamnării definitive pentru o infracțiune la regimul circulației, a condus mașina proprietate personală, pe raza municipiului Satu Mare.

În momentul în care acesta a ieșit cu mașina în sensul giratoriu din Piața Romană pentru a ajunge pe Bulevardul Vasile Lucaciu, nu a văzut că din partea dreaptă se apropie o altă mașină și a intrat în coliziune cu aceasta. În urma accidentului au rezultat pagube materiale. Conform Buletinului de analiză toxicologică, Puskas avea o alcoolemie de 1,75 g/l alcool pur în sânge.

De asemenea, în cursul zilei de luni, 21 septembrie, în jurul orei 16.00, inculpatul s-a urcat la volanul unui Ford (SM 09 JSP) și a pornit de pe strada C. A. Rosetti cu intenția de a ajunge la Billa.

La un moment dat, la trecerea la nivel cu calea ferată de pe strada C. A. Rosetti, Puskas a intrat într-o mașină al cărui șofer a frânat brusc. Din Buletinul de analiză toxicologică a reieșit faptul că Puskas avea o alcoolemie de 1,90 g/l alcool pur în sânge.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.