„Românii din orașul Satu Mare — Sătmar”, sub lupa istoricilor

simpozion

„Românii din orașul Satu Mare — Sătmar”, este una dintre lucrările ce va fi prezentată în fața specialiștilor în cadrul primei ediții a Simpozionului „Istorie și patrimoniu cultural”, eveniment ce se va desfășura la București joi, 24 septembrie. Lucrarea va fi susținută de Răzvan Roșu de la Universitatea „Friedrich Schiller” din Jena.

Simpozionul va avea loc la Grand Hotel Continental din capitala țării.

Prin acest simpozion realizat în colaborare cu alte instituții, Muzeul Municipiului București își propune să pună la dispoziția profesioniștilor care activează în domeniu o platformă de prezentare a ultimelor studii și cercetări.

Simpozionul „Istorie și patrimoniu cultural” este realizat sub atenta coordonare a unui Consiliu Științific alcătuit din: univ. prof. mag. dr. Thede Kahl („Friedrich Schiller” Universitat Jena, Germania); prof. univ. dr. Octavian Buda (Universitatea de Medicină și Farmacie „Carol Davila”, București); dr. Andrei Kozma (președintele Societății Academice de Antropologie) și dr. Adrian Majuru (directorul Muzeului Municipiului București).

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.