Impact violent între o autoutilitară și un autobuz (Foto&Video)

accident1

accident2

accident3

accident4

accident5

Un accident de circulație soldat cu un rănit a avut loc azi (22 septembrie) dimineață pe Bulevardul Independenței la intrarea în municipiul Baia Mare. Șoferul unei autoutilitare care se deplasa dinspre Satu Mare spre Baia Mare, a fost transportat de urgență la spital.

Autoutilitara înmatriculată în județul Alba se deplasa dinspre Satu Mare spre Baia Mare. La un moment dat însă, șoferul unui autobuz nu i-a acordat prioritate de trecere, cele două mașini ciocnindu-se. În urma impactului extrem de violent, autobuzul a fost proiectat în afara șoselei, iar bărbatul de la volanul autoutilitarei a rămas încarcerat.

La locul accidentului s-au deplasat două echipaje SMURD, echipajul pompierilor militari și echipajele poliției. Șoferul încarcerat a fost scos dintre fiarele contorsionate ale mașinii și predat urgent medicilor.

Șoferul autobuzului și muncitorii pe care îi ducea spre casă după schimbul de noapte au fost examinați de medici însă nu a fost nevoie de transportul lor la spital.

„Din primele cercetări conducătorul autobuzului care transporta muncitori de la o firmă din zonă a intrat în bulevardul Independenței fără a acorda prioritate de trecere autoutilitarei care circula regulamentar dinspre Satu Mare. În urma accidentului a rezultat vătămarea corporală a conducătorului autoutilitarei care a fost preluat de un echipaj SMURD. Cei doi șoferi au fost testați cu aparatul etilotest rezultatul fiind zero în ambele cazuri” a declarat pentru reporterii de la www.actualmm.ro Ionel Filip din cadrul Biroului Rutier Baia Mare.

Sursa foto&video: www.actualmm.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.