Sătmărenii Ovidiu Domide și Daniel Nistor participă la Campionatul Național de Rally Raid

raliu

Marți, 22 septembrie, se dă startul celei mai importante etape din Campionatul Național de Rally Raid, o cursă maraton de patru zile în care echipajele vor parcuge 1135 de km. Participanții vor porni din inima Brașovului iar finish-ul va avea loc pe malul mării, la Mangalia. Până acum și-au anunțat prezența echipaje din Italia, Israel, Bulgaria, Rusia dar și din mai multe județe ale României.

Printre cei mai de temuți participanți se numără și echipajul din Satu Mare format din pilotul Ovidiu Domide și copilotul Daniel Nistor, cei care au cucerit deja de trei ori locul I la edițiile precedente ale Transcarpaticului dar și Trofeul „Paul Badea” pus la bătaie în prima etapă a ediției 2015 a Campionatului Național de Rally Raid ce s-a desfășurat în luna mai în județul Satu Mare.

Traseul din cadrul celei mai importante etape a Campionatului Național de Rally Raid a fost conceput în așa fel încât participanții să poată admira și frumusețea locurilor dar mai ales pentru a scoate în evidență îndemânarea și pregătirea piloților și a copiloților.

Evenimentul organizat de A.S. Clubul Trans Carpatic Brașov în colaborare cu Federația Română de Automobilism Sportiv va alinia la start marți, în jurul orei 14.00, cele peste 33 de echipaje participante pentru a parcurge prima probă specială în zona șoselei de centură a Brașovului.

În 23 septembrie, competiția continuă cu o buclă în judeţul Braşov, cu o lungime de aproximativ 300 km, ce însumează trei probe speciale. Ziua următoare, caravana raliului va pleca din Braşov, în direcţia Oneşti. După Oneşti, va urma o probă specială, care va traversa Carpaţii, spre Panciu şi Focşani.Ultima probă va fi Brăilă – Vama Veche, apoi o etapă de legătură 2 Mai – Mangalia- Neptun unde va avea loc festivitatea de premiere.

Tot printre oaspeții de seamă a Transcarpaticului se numără și vedeta Roxana Ciuhulescu care, de data aceasta, va concura ca și copilot alături de Marco Tempestini, pilot de raliuri și manager al echipei Napoca Rally Academy.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.