Polițistul George Miheț: „Am ucis-o pe Lavi”

politist

Poliţistul orădean George Miheț a trecut cu bine de operaţia de la Institutul Inimii din Cluj-Napoca. Potrivit polițiștilor, când a fost dus la spital Miheț repeta într-una că: „Am ucis-o pe Lavi”. Este vorba despre sătmăreanca de 28 de ani, Lavinia Bososchi, logodnica lui Miheț, pasageră în mașina condusă de polițistul orădean. În urma accidentului femeia a murit. Cei doi se îndreptau spre București.

Intervenția chirurgicală a fost necesară pentru refacerea arterei aorte şi a vaselor de sânge jugulare. În prezent, pacientul este ţinut sub supraveghere de către medicii clujeni.

Potrivit colegilor subofiţerului orădean, starea acestuia este stabilă, însă îi sunt administrate medicamente pentru menţinerea unei tensiuni arteriale scăzute, pentru ca vasele de sânge să se poată vindeca.

Vă reamintim că, Marius George Miheț, agent rutier în cadrul Poliţiei municipiului Oradea, a fost rănit într-un accident rutier petrecut în noaptea de luni, 14 spre marţi, 15 septembrie, în jurul orei 01.00, pe DN1 în judeţul Cluj.

Poliţistul se afla la volanul mașinii personale. În aceeași mașină se afla și logodnica acestuia, Lavinia Bososchi, 28 de ani, creatoare de modă din judeţul Satu Mare. Cei doi se îndreptau spre Bucureşti. În localitatea Gilău (județul Cluj), polițistul a pierdut controlul volanului, iar maşina s-a izbit de un cap de pod şi s-a răsturnat.

Potrivit oamenilor legii, vina pentru accident aparţine poliţistului, care nu a adaptat viteza la condiţiile de drum.

„Când a fost dus la spital, repeta într-una că a ucis-o pe Lavi. Ştie că a greşit”, spune unul dintre colegii tânărului.
Subofiţerul orădean şi tânăra sătmăreancă urmau să se căsătorească în toamna acestui an.
Sursa foto: www.ebihoreanul.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.