Mesajul cutremurător al familiei Paulei Raț: „Ne dorim moartea”

Paula Rat

Familia artistei Paula Raț, fiica fostului președinte al FC Olimpia Satu Mare, Catrinel Raț, a postat azi, 20 septembrie pe Facebook un mesaj cutremurător. „Paula, dorul ne omoară, ne topim pe picioare, Doamne ce durere !!! Așteptăm să te revedem … Ajută-ne Dumnezeule”, scrie în mesajul postat pe rețeaua de socializare.

Azi se împlinesc cinci luni de la înmormântarea Paulei. Tânăra de doar 23 de ani a murit în seara zilei de 17 aprilie într-un accident de circuilație în județul Bihor.

„S-au împlinit 5 luni de când scumpa noastră Paula ne-a părăsit, lăsându-ne cu o durere de nedescris. Ne dorim moartea ceea ce nu este creștinesc, dar asta simțim ca să mergem lângă ea. Paula, dorul ne omoară, ne topim pe picioare, Doamne ce durere !!! Așteptăm să te revedem … Ajută-ne Dumnezeule”, este mesajul postat de familia Paulei Raț pe Facebook.

Paula Raț, fiica fostului președinte al Clubului FC Olimpia Satu Mare, Catrinel Raț, a murit în seara zilei de 17 aprilie, într-un teribil accident de circulație ce a avut loc în afara localității Avram Iancu din județul Bihor. Mașina condusă de iubitul acesteia, Adrian Foldi, a intrat pe contrasens și s-a izbit de un TIR.

În mașina condusă de Adrian se aflau și părinții acestuia. Ulterior, tatăl lui Adrian Foldi a decedat și el la spital.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.