Circulație paralizată pe strada Botizului (Galerie foto)

ploaia1

ploaia2

ploaia3

ploaia4

ploaia5

ploaia6

ploaia7

ploaia8

ploaia9

ploaia10

UPDATE (ora 11.30): În cele din urmă drumul a fost deblocat după ce echipajele de la APASERV au venit cu trei cisterne ca să aspire apa care inunda pasajul. În prezent circulația în zonă se desfășoară în condiții destul de bune.

Ploaia torențială de azi (20 septembrie) dimineață a paralizat circulația pe strada Botizului din Satu Mare. Apa adunată sub pasarela de cale ferată, situată în apropierea fabricii „Electrolux” a blocat trecerea autoturismelor. În ciuda ploii torențiale, sub pasarela din Cartierul Soarelui nu au fost probleme, circulația desfășurându-se fără opreliști.

Unii s-au încumetat să treacă dar au rămas împotmoliți fiind ajutați să iasă la „mal” de către pompieri. Odată ajunși „pe uscat” aceștia au încercat să scoată apa din mașină presând capota autoturismului.

La fața locului au ajuns echipaje de la Pompieri, Poliție, Florisal dar și de la Apaserv. Potrivit unuia dintre pompieri apa are adâncemea maximă de 50 cm. „Dacă nu mai vine ploaia în 10 minute se poate circula. Sunt probleme cu canalizarea. Canalele nu pot să înghită cantitatea mare de apă”, spune acesta.

Unul dintre șoferi s-a plâns că a pierdut în apă plăcuța de înmatriculare a mașinii.

Microbuzele care vin din direcțiile: Negrești-Oaș, Livada, Botiz, Odoreu și Medieșu Aurit trebuie să aleagă rute ocolitioare pentru a ajunge în stația de sub Podul Decebal.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.