Care sunt bonurile fiscale câștigătoare pentru luna august

Loteria bonurilor

Bonurile în valoare 320 de lei emise la 5 august sunt câştigătoare la Loteria Bonurilor fiscale. Cererile cu privire la revendicarea premiilor pot fi depuse începând de luni, 21 septembrie, la sediile ANAF. La extragere au participat toate bonurile fiscale emise în perioada 1-31 august.

Prima etapă de selecție a avut loc azi, 20 septembrie şi a constat în extragerea din urne a bilelor care desemnează ziua şi valoarea bonurilor câştigătoare. Dacă numărul de revendicare a bonurilor este mai mare de 100, se va organiza cea de a doua extragere, pentru determinarea a maximum 100 de bonuri câştigătoare.

Rezultatele extragerii vor fi postate pe site-ul Ministerului Finanțelor Publice, al Agenţiei Naţionale de Administrare Fiscală (ANAF) şi al C.N. „Loteria Română” (CNLR) pentru o perioadă de minimum 30 de zile.

Cererile de revendicare pot fi depuse începând cu prima zi după efectuarea extragerii, timp de 30 de zile.

Posesorii bonurilor câştigătoare trebuie să depună bonurile fiscale (în original), alături de copia actului de identitate şi de o cerere, la orice administraţie fiscală din structura ANAF.

Un Comentariu la "Care sunt bonurile fiscale câștigătoare pentru luna august"

    Leave a Reply

    Your email address will not be published.

    Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.