Alice Ardelean a cucerit două medalii de aur la Campionatul Național de Kempo MMA (Foto)

Alice Ardelean1

Alice ardelean2

Sătmăreanca Alice Ardelean a cucerit două medalii de aur la Campionatul Național de Kempo MMA ediția 2015, competiție ce s-a desfășurat sâmbătă, 19 septembrie, în București. Turneul a fost organizat de Federația Română de Arte Marțiale.

„Am participat la proba Kempo Full Contact și am luat aur la categoria de -60 kg și tot aur la OPEN. Am reprezentat C. S. Politehnica Cluj-Napoca. Pe această cale îi mulțumesc lui Adrian Ciorca pentru acest lucru și managerului meu, Harry Pelger care mă sprijină și îmi oferă toate condițiile pentru a mă antrena. M-am pregătit intens pentru acest campionat în Germania, având până la trei antrenamente zilnic și o dietă foarte strictă. În octombrie voi lupta din nou, dar de această dată în Germania, la categoria de -55 kg”, a declarat pentru Sătmăreanul, Alice Ardelean.

În prezent, sătmăreanca noastră efectuează un stagiu de antrenamente în Germania, după ce a fost remarcată de un sponsor neamț, Harry Pelger.

Alice a fost remarcată de sponsorul din Germania după ce a luptat în cadrul galei MMA Romanian Extreme Fighting de la Craiova, în data de 16 martie 2015.

Evenimentul din capitală a fost găzduit de Sala „Apollo” şi a avut în program Campionatul Naţional de MMA (arte marţiale mixte), Cupa României de Semi-Kempo (semi-contact) şi Cupa României de Full Kempo (full contact).

Competiţia a fost dedicată sportivilor de peste 16 ani şi a avut ca scop alcătuirea lotului naţional care va reprezenta România la Campionatele Mondiale de MMA (WMMAA).

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.