Fotbal: Olimpia Satu Mare-UTA Arad 2-3

fotbal1

fotbal2

fotbal3

fotbal4

fotbal5

fotbal6

fotbal7

fotbal8

fotbal9

fotbal10

Olimpia Satu Mare a pierdut azi, 19 septembrie, scor 2-3, pe teren propriu, în fața UTA Arad, meci ce a contat pentru etapa a IV-a a Ligii a II-a, Seria 2 la fotbal. Partida s-a jucat de la ora 11.00.

Scorul a fost deschis de oaspeți în minutul 26 al partidei prin golul marcat de Curtuiuș. Acesta a primit mingea de la Chindriș. Balonul a fost preluat în careu de Curtuiuș care a înscris în poarta Olimpiei (0-1).

Golul egalizator a venit în minutul 32 când Faur a pătruns pe dreapta în careu și a șutat sub bara transversală (1-1). Doar șase minute mai târziu, Olimpia Satu Mare preia conducerea după ce Boștină a pătruns pe dreapta și a trimis balonul spre centrul careului, la Selagea. Acesta i-a pasat mingea lui Bura care a marcat primul său gol pentru Olimpia Satu Mare (2-1).

În minutul 57 al partidei Manea restabilește egalitatea pe tabela de marcaj. Acesta a șutat din exteriorul careului, iar după ce mingea a lovit bara și portarul gazdelor, balonul s-a oprit în plasa porții noastre, scor 2-2. Curtuiuș stabilește scorul final în minutul 84 al partidei, înscriind în poarta Olimpiei, 2-3.

Meciul a fost arbitrat de Rareş George Vidican din Oradea, care i-a avut ca asistenţi pe Ferencz Tunyogi din Zalău şi pe clujeanul Doru Claudiu Lucaciu.

Pentru Olimpia Satu Mare au jucat: Băican-Heil, Iuhas, Muntean, Tătaru-Bura, Selagea, Chivari, Takacs-Boştină și Faur. Rezerve: Şuta-Villand, Bigiu, Ciul, Roatiş, Cădar și Lukacs.

Antrenorul echipei este Tiberiu Csik.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.