Demisie la nivelul conducerii clubului Olimpia

Ioan Campan

Președintele Consiliului de Administrație al FC Olimpia Satu Mare, Ioan Câmpean (foto stânga), a demisionat din funcție azi, 19 septembrie, imediat după meciul cu UTA Arad. Câmpean spune că se gândește să renunțe la această funcție de aproximativ o săptămână dar azi a fost deranjat de reacțiile celor din tribuna oficială, ceea ce „i-a pus capac”.

Câmpean a declarat că banii pentru echipă au venit târziu din partea autorităților locale ceea ce duce la rezultatele formației sătmărene. Acesta spune că în principiu azi a fost deranjat de comentariile unor persoane din tribuna oficială care îl acuză că ar fi pariat „cu 1 la pauză și X la final”, iar după ultimul gol că ar fi vândut meciul. „Nu suport să fim acuzați pe nedrept”, spune acesta.

Ioan Câmpean mai spune că își reproșează că nu a stat mai mult cu echipa, însă are un loc de muncă la care „nu pot și nici nu vreau să renunț”.

Antrenorul echipei, Tibi Csik, a declarat că decizia lui Câmpean a fost luată la cald și că speră ca acesta să revină asupra pasului făcut.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.